Medicinsk fotvård & mini manikyr 60 min 750 krMini manikyr består av, klippa, fila naglar, lätt polera nagelband ej klippa. Avsluta med att smörja in handkräm.Fotvårdsbehandling inkluderar fot konsultation, fotbad, klippning av tånaglar, slipning/ fila av nagelkanterna, borttagning av förhårdnader, liktornar, vårtor, hällsprickor och nageltrång. Fotvård avsluta med lätt fotmassage med olja och kräm.


Före behandlingen: Var vänlig meddela om ni behandlas för Allergi, Blödarsjuka, Cirkulationsrubbningar, Diabetes och Reumatism.


Fotvård innefattar allt ovan samt att du kan välja mellan lackning av naglar. 

Av hygieniska själ vill jag rekommenderas dig att ta med din egen favorit nagellack om du vill bli måla

( 100 kr tillägg) Rekommenderar, ta med rena strumpor.  

Fotkräm

Gehwol Fußkraft röd, torr hud, 125 ml

Gehwol Fusskraft röd för torr, spröd hud är en värmande, vårdande balsam för den torra foten. Upplivande kamfer, paprikaextrakt och ingefära och även eteriska oljor såsom rosmarin och bergstall främjar blodcirkulationen och sörjer för en skön värmekänsla.

Hudvänliga, intensivvårdande ämnen stärker den torra, spröda huden och gör den åter mjuk och smidig. Beprövade antiseptiska ämnen förhindrar fotlukt, fotsvett, fotsvamp och klåda mellan tårna. 

Gehwol Fußkraft blå, 125 ml

Gehwol Fußkraft Blå är utmärkt att använda vid mycket torr hud. Den kan även användas av diabetiker. Fuktighetsgivande, naturligt frisk fotcreme. Gehwol Fußkraft Blå innehåller beprövade beståndsdelar för att förhindra lukt, fotsvamp och klåda mellan tårna. Naturliga och hudvänliga fetter, som t.ex lanolin i kombination med den fuktighetsgivande Aloe Vera och karbamid ger den torra, spröda huden på fötterna den nödvändiga vården och gör dem åter elastiska, smidiga och mjuka.

Gehwol med Schrundensalbe,125 ml

Gehwol med Schrundensalbe är dermatologiskt testad och kan även användas av diabetiker.

Gehwol med Schrundensalbe är en fet, vårdande fotcreme för spruckna, torra och hårda fötter med svår hornhud. Genom regelbunden användning återfår huden sin naturliga elasticitet och motståndskraft.

Gehwol med Hornhudsbalsam, 125 ml

För att därefter förebygga ny uppkomst av för tjock hornhud, rekommenderas en regelbunden användning av Gehwol med Lipidrocreme.

Kombinationen av karbamid, glycerin och allantoin i Gehwol med Hornhudsbalsam reducerar mängden hornhudslager, samtidigt som silkesextrakt ger huden fukt och smidighet.

Copyright © Alla rättigheter förbehållna